• Nederlands
  • Engels
  • Duits
  • Spaans

Meedoen? 

We nodigen docenten uit het MBO onderwijs van harte uit om onze cursus Duurzaam Bouwen eens te doorlopen. Het is een interessante aanvulling op het reguliere onderwijsaanbod en is gemakkelijk binnen de gebruikelijke lessen te integreren. Uiteraard kunt u eerst ‘als leerling’ rondkijken in de cursus. Wilt u graag een docentenaccount aanmaken dan kunt u een inlogcode aanvragen via onderstaand e-mailadres. In de docentenomgeving vindt u een docentenhandleiding.

 

Uiteraard zijn andere geïnteresseerden ook van harte welkom. Toegang is vrij voor iedereen!

 

De bestaande cursus naar uw eigen taal vertalen? 

Bent u verbonden aan een onderwijsinstelling uit het buitenland en wilt u deze cursus vertalen naar uw taal? Dat kan! Neemt u contact op met onze administrator via onderstaand e-mailadres dan ontvangt u een handleiding. De rechten zijn vrij en gebruik is geheel kosteloos. Houd rekening met onderstaande copyright.  

Tenzij anders vermeld, valt dit werk onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Een nieuwe cursus ontwikkelen?

Bent u werkzaam in het bedrijfsleven, overheid- of semioverheidsinstelling of bij een onderwijsinstelling en wilt u graag een cursus ontwikkelen? Ook dat kan! Neemt u dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres u ontvangt vervolgens een handleiding.  

 

Neem contact met ons op: info@educate2innovate.eu